Svenska English
Startsidan Discgolf Discar Nyheter Artiklar Tävlingar Banor Länkar Forum
Snabblänkar
Disc-Databas
Speltips
PDGA EuroTour
Discgolf promo
Bli medlem i PDGA


Foton
Johan
Johan "Floppen" Robertsson från Uppsala Frisbee

Ledarbollen i Falköping Open 2007
Ledarbollen i Falköping Open 2007
Välkommen till Discgolfsweden!
Discgolfsweden är en webbplats om discgolf gjord av discgolfare. Vårt syfte är också att marknadsföra sporten discgolf och visa på discgolfens potential som rekreations-sysselsättning och tävlingsidrott. På Discgolfsweden hittar du den senaste informationen från några av de kunnigaste personerna inom discgolf i Sverige.
Redaktionen
Vi är några discgolfare som jobbar för att utveckla sporten:
Peter Bygde, Stockholm. Kan det mesta inom sporten, regler och statistik är hans område. Han har även konstruerat och programmerat databasen till sidan. Drar ett stort lass inom Järva DGC, där han är ordförande i styrelsen. Peter är även medlem i diskgolfutskottet.
Användarnamn i forumet: Bygde

  Bygde
Tomas Ekström, Skellefteå. En gammal dinosau…eeeh….elitspelare som tror sig kunna det mesta inom denna sport Bidrar med sitt kunnande främst inom discar och teknik, skriver även artiklar. Ordförande i Skellefteå Discgolf.   Larsa
Jonas Grundén, Göteborg. Vare sig legend, ungtupp, ny eller gammal. Ordförande i 360° Göteborg, PDGA Country Coordinator för Sverige, medlem i diskgolfutskottet, och TD för många av tävlingarna förlagda i Göteborgsområdet.
Användarnamn i forumet: Grundén

  Grundén
Jonas Löf, Stockholm. Orakel som kan allt och även har en växande samling gamla golfdiscar. Har skrivit mycket av grundmaterialet och kommer främst att hålla på med nyheter och artiklar. Brukar figurera som TD under SDGO.
Användarnamn i forumet: Jonas Löf

  Jonas Löf
Kjell Söderholm, Luleå. Gammal legend som samlat i stort sett varenda golfdisc som tillverkats. Hans enorma kunskapsbank om gamla discar vi inte visste fanns är mycket kul att få ta del av. Han kommer att stå för en del skrivande också.
Användarnamn i forumet: mf100forever

  mf100forever
Jonas Lindberg, Jonne började discgolfa när han bodde i Umeå, då med en Lightning #2 Slice som blev ganska illa behandlad. Vardagen för den tredje Jonasen på DGS består av notis- och artikelskrivande på engelska, så initialt är detta var Jonne bidrar — med den engelska sektionen på DGS.
Användarnamn i forumet: Jonne

  Jonne
Mattias Nilsson, Västervik. Drog iväg sina första sneda kast 1993 och har sen dess varit såld på denna sport. Är en av dom som gjort klart för familjen att discgolfen alltid kommer först. Har vid några tillfällen varit TD för WDGO och är en av dom drivande bakom Smålandstouren. På DGS är främsta rollen att bistå med teknisk hjälp och hantera bilder/grafik.
Användarnamn i forumet: Hick

  Hick
Foton
Mats Gullander, SDGO–02
Mats Gullander, SDGO–02

Osacar Stenfelt på GDO–08
Osacar Stenfelt på GDO–08
Annons
innovastore.se
powergrip.fi - Nätbutik för Discgolf
annons