Har du behov av stålkonstruktioner? Hos Eksjöverken finns det en mängd olika produkter inom stålkonstruktioner, som tillverkas efter dina önskemål. Bland annat erbjuder de tillverkning av släpvagnar, lastbilssläp, kärror och andra sorters vagnar. De kan även tillverka förvaringslådor, chassier, skyddshuvar, maskinstativ, borr-rigg och staplare. 

Du som vill ha en stålkonstruktion som håller högsta kvalitet ska vända dig till detta företag. Du kan komma med egna önskemål kring de stålkonstruktioner som du vill ha tillverkade. Detta företag har funnits i mer än 100 år och de har stor erfarenhet av legosvetsning för industrin så väl som tillverkning av vagnar.

Få hjälp med er stålkonstruktion

Eksjöverken har ett bra rykte inom sitt hantverk. De har i många år kunnat erbjuda industrier och företag olika sorters stålkonstruktioner. Nyligen har de även börjat med tillverkning av släpvagnar. Allt som tillverkas hos detta företag håller en hög kvalitet. Detta företag är certifierade enligt 3834 och 1090 och det säkerställer att allt de gör är just i allra bästa kvalitet. Du som har behov av en särskild sorts stålkonstruktion kan vända dig till detta företag. 

Du kan alltså få det precis så som du vill ha det. Om du vill se vad för slags produkter du kan få tillverkade, hos detta företag, besök deras hemsida. Du kan även välja att kontakta dem direkt, så kan de berätta mer om vad de har för olika sorters konstruktioner inom stål och andra material. 

Ring, maila eller besök dem direkt på plats i Eksjö.